Display - Dine kunder er lige her

Vi sikrer, at din målgruppe altid møder dine budskaber. Med kvalitetsdata fra nationale og internationalt anerkendte dataleverandører når dine budskaber din målgruppe på tværs af de største mediesites i Danmark, også kaldet top-100 medier. Du rammer din ønskede målgruppe og – kombineret med retargeting – rammer du også de personer, som allerede har udvist interesse.

Herunder kan du se et udvalg af nogle af de medier, som er en del af vores mediepakke, og som vi benytter til dine bannerkampagner.

Bliv synlig 24 timer i døgnet

Kun din valgte målgruppe ser kampagnen, og dine budskaber præsenteres uanset, hvor de befinder sig og uanset, om de læser nyheder, tjekker rejseplaner, fodboldresultater, madopskrifter eller andet. Vi benytter markedets mest resultatskabende værktøjer til afvikling af dine kampagner. 

Algoritmedrevne processer (AI) optimerer dine kampagner 24 timer i døgnet, og med smart tracking tilbyder vi fuld transparens og løbende rapportering på dine kampagner.

Optimal udnyttelse af dit marketingsbudget

Digital markedsføring handler ikke kun om mange visninger og synlighed. Det er afgørende, at det er de rigtige øjne, som ser din kampagne. Det øger antallet af reaktioner og klik, som betyder flere potentielle leads og kunder, som gerne handle med dig. Vi sikrer en optimal udnyttelse af dit marketingsbudget med effektiv optimering og løbende justering af dine kampagner. 

Bannermateriale og formater

Vi er eksperter og hjælper gerne med den kreative udarbejdelse af bannermateriale. Se mere her

Færdigt bannermateriale skal sendes i disse formater:

Display

  • Artikelbanner 300×250 px.
  • Topbanner: 930×180 px.
  • Mobilbanner: 320×320 px.
  • Sidebanner 300×600 px.
 

Alt skal sendes i PNG, HTML5 eller JPG i maks 300 kb. (Vi anbefaler HTML5 format til display og JPG til Facebook). 

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din Display-annoncering. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Afspil video