Er du vores nye samarbejdspartner?

Digital specialist eller rådgivende konsulent?

Vi har etableret et netværk bestående af eksperter og specialister, så vi udover egne kompetencer, altid kan forbinde vores kunders behov med resultatgivende løsninger til den rigtige pris.

Derfor kan eksekveringen af en aftalt marketingsstrategi ske i tæt samarbejde med vores professionelle samarbejdspartnere.

Hvis du ønsker at være Respons2day partner enten som digital specialist eller som rådgivende konsulent er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog. Hvis du skal repræsentere Respons2day som rådgivende konsulent stiller vi krav om at du har en grundlæggende forståelse for og viden om digital markedsføring samt dokumenteret stærke salgskompetencer. 

Som digital specialist aflønnes du procentvis i forhold til den konkrete opgave. Som rådgivende konsulent aflønnes du procentvis i forhold til dit salg. I begge tilfælde er der ingen omkostninger forbundet med opstart af et samarbejde. 

Det eneste vi stiller som krav er at du er selvstændig med eget CVR. Måske driver du allerede et digitalt bureau eller en medievirksomhed, men ønsker at styrke din forretning med yderligere indtjenings- og salgsmuligheder.

Skriv til os på contact@respons2day.dk så tager vi en uforpligtende dialog. Husk at oplyse dit telefonnummer, så vender vi straks tilbage til dig.

Vi bor i Hellerup

Mød os online

Videomøder

Vi holder gerne videomøde på f.eks. Skype, zoom eller MS teams.

Du kan også besøge os her

Tal med en ekspert

Få vores vurdering af dine digitale marketing muligheder