Nyheder

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 uger siden
Respons2day

Vi hjælper danske virksomheder med at skabe værdi i den digitale markedsføring.

Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering. Du møder et team af specialister med mange års erfaring indenfor medie- og marketingbranchen.
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

N&n 8 bari baa idiin hadhay?

2 uger siden
Respons2day

Når dine kampagner skal være synlige på de kendte mediesites i Danmark, kan du med fordel vælge Respons2day som samarbejdspartner. Vi sikrer at din præcise målgruppe altid møder dine bannerannoncer. Med kvalitetsdata fra nationale og internationalt anerkendte dataleverandører, når dine budskaber din målgruppe på tværs af de største mediesites i Danmark også kaldet top-100 medier.

✅ Vi hjælper gerne med bannersæt/landingpage til kampagnen
✅ Vi opsætter kampagnen for dig
✅ Via smart tracking sørger vi for løbende rapportering
✅ Fuld transparens i investering kontra resultater
✅ Vi er 100% uafhængige af de nævnte mediekanaler

Nedenstående viser et udvalg af de 100 medier som dine kampagner kan blive vist på.
... Se mereSe mindre

Når dine kampagner skal være synlige på de kendte mediesites i Danmark, kan du med fordel vælge Respons2day som samarbejdspartner. Vi sikrer at din præcise målgruppe altid møder dine bannerannoncer. Med kvalitetsdata fra nationale og internationalt anerkendte dataleverandører, når dine budskaber din målgruppe på tværs af de største mediesites i Danmark også kaldet top-100 medier.✅ Vi hjælper gerne med bannersæt/landingpage til kampagnen
✅ Vi opsætter kampagnen for dig
✅ Via smart tracking sørger vi for løbende rapportering
✅ Fuld transparens i investering kontra resultater
✅ Vi er 100% uafhængige af de nævnte mediekanalerNedenstående viser et udvalg af de 100 medier som dine kampagner kan blive vist på.
1 måned siden
Respons2day

I Respons2day har vi udviklet en websiteskabelon målrettet forretninger, der er aktive på Facebook eller Instagram, og som gerne vil sælge mere online uden at skulle bruge ressourcer på drift af hjemmesiden.

Vi sætter det hele op for dig. Herefter kan du selv opdatere dit website med nye produkter, nyheder eller events direkte via Facebook eller Instagram. Nemt, hurtigt og effektivt!
... Se mereSe mindre

1 måned siden
Respons2day

Står du og mangler et nyt website hvor du selv kan styre noget af dit indhold via f.eks Facebook? 🤔

Så led ikke videre! Hos Respons2day har vi udviklet en websiteskabelon målrettet forretninger, der er aktive på Facebook eller Instagram, og som gerne vil sælge mere online uden at skulle bruge ressourcer på drift af hjemmesiden 🙌🏼

Lyder det som noget for dig? Så læs mere her 👇🏼
... Se mereSe mindre

1 måned siden
Respons2day

Går du med tanker om at oprette Display kampagner, men ved ikke hvor du skal starte? ‍🤷‍♀️

Vi sikrer at din målgruppe altid møder dine budskaber. 👍

Kom ud med dine budskaber til din målgruppe på tværs af de største mediesites i Danmark.

Se mere her 👇
... Se mereSe mindre

1 måned siden
Respons2day

Facebook er verdens største sociale medie, og 66 procent af alle danskere bruger dagligt platformen 🙌 Derfor er Facebook et godt valg, når du vil markedsføre din virksomhed 👏

Vil du vide mere om fordele og hvad man skal undgå? Så læs med her
... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Hallo Facebook er ét liberalt medie Fat det nu

2 måneder siden
Respons2day

Vi flytter os hele tiden og i dag flytter vi også fysisk adresse. Vi har rykket teltpælene op i Hellerup og er nu flyttet ind på vores nye kontor i Østergade 13, København K. Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye lokaler. ... Se mereSe mindre

Vi flytter os hele tiden og i dag flytter vi også fysisk adresse. Vi har rykket teltpælene op i Hellerup og er nu flyttet ind på vores nye kontor i Østergade 13, København K. Vi glæder os til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen i vores nye lokaler.

Kommenter på Facebook

Wao - ser vildt flot ud....

Stort tillykke 💪🏻🎉

2 måneder siden
Respons2day

Uanset hvilken type virksomhed du driver og uanset om det er indenfor B2C eller B2B segmentet så kan Google Ads være værdifuldt at benytte i den digitale markedsføring.

Benytter I jer af Google Ads på korrekt vis? For så kan I være sikre på, at I på sigt vil øge jeres kundegruppe.

Se mere her eller kontakt os for hjælpe til din digitale markedsføring👇
... Se mereSe mindre

3 måneder siden
Respons2day

... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Stærkt hold!

I ser skarpe ud 💪 i får også travlt nu 😀💪

4 måneder siden
Respons2day

Vi vækster og er rigtig glade for at byde velkommen til Muskaan Maria Hussain som ny SoMe & Data koordinator. Med en fortid som Digital Marketing Assistant, Customer Succes Assistant og igangværende uddannelse indenfor International Business Communication på Copenhagen Business School, er det en stor fornøjelse at byde Muskaan Maria Hussain velkommen på Respons2day holdet. ... Se mereSe mindre

Vi vækster og er rigtig glade for at byde velkommen til Muskaan Maria Hussain som ny SoMe & Data koordinator. Med en fortid som Digital Marketing Assistant, Customer Succes Assistant og igangværende uddannelse indenfor International Business Communication på Copenhagen Business School, er det en stor fornøjelse at byde Muskaan Maria Hussain velkommen på Respons2day holdet.
5 måneder siden
Respons2day

... Se mereSe mindre

6 måneder siden
Respons2day

... Se mereSe mindre

11 måneder siden
Respons2day

I vores fokus på at hjælpe vores B2B kunder med at generere flere leads og øge deres indtjening, har vi indledt samarbejde med Leadinfo. Det betyder at vi nu kan hjælpe din virksomhed med at omdanne dine anonyme webstedsbesøgende til kunder.

Vil du høre hvordan, så er du meget velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende dialog.
... Se mereSe mindre

I vores fokus på at hjælpe vores B2B kunder med at generere flere leads og øge deres indtjening, har vi indledt samarbejde med Leadinfo. Det betyder at vi nu kan hjælpe din virksomhed med at omdanne dine anonyme webstedsbesøgende til kunder.Vil du høre hvordan, så er du meget velkommen til at kontakte os for en helt uforpligtende dialog.
Vis mere