Rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i deres digitale markedsføring. Vi kan også hjælpe dig. 

Rådgivning af Respons2day

Få professionel hjælp til din digitale marketing

Vi tilbyder alt fra sparring og rådgivning til komplet eksekvering af eksempelvis dine online kampagner. Hvis du er på helt bar bund med, hvor du skal starte, kan vi hjælpe dig med at opsætte en solid og professionel digital markedsføringsstrategi. Læs meget mere om digital marketing her på siden – og kontakt os endelig for en helt uforpligtende snak om netop dine behov.

Digital tilstedeværelse er afgørende

Som virksomhed er det vigtigt at være tilstede på de digitale kanaler. Du har uden tvivl et hav af konkurrenter, som kan tilbyde de samme produkter og services som dig. De er ALLE sammen online, så det skal du altså også være. Men hvordan opnår man en optimal digital tilstedeværelse? 

Hos Respons2day kan du få lige den sparring og hjælp, som du har behov for. Vi kan hjælpe dig med at starte hele processen med at annoncere og blive synlig digitalt. Ligesom vi også kan hjælpe dig i hverdagen med at eksekvere dine nye marketingsstrategier.

Online digital marketing – hvordan skaber jeg kunder/leads?

Der findes mange veje til at skabe opmærksomhed, synlighed, trafik og ikke mindst konvertering, så du ender med at få leads og potentielle kunder i din forretning.  Hvordan gør du det bedst? Skal du bruge sociale medier mere, end du har fokus på søgemaskineoptimering? Skal du investere i google eller rammer du din målgruppe bedre med bannerannoncer på kendte mediesites. Måske skal du kombinere flere kanaler? Det kommer ofte meget an på, hvilken type virksomhed du er, hvilket produkt/service du sælger, og hvad dit marketingsbudget er på. Samtidig kan det have en vis betydning om du driver en B2C-eller B2B-virksomhed. Vi kan sammensætte en god, bæredygtig og holdbar strategi for din digitale markedsføring og ikke mindre din brug af online kanaler.

Vi målretter din online strategi til din målgruppe

Digital markedsføring handler om mere end blot at vælge online platforme. Der skal også være sammenhæng mellem din digitale tilstedeværelse, dit valg af digitale kanaler og din målgruppe. Det er essensen af digital markedsføring. Det smarte ved denne form for marketing er nemlig, at dit indhold kan målrettes præcis til de kunder, der leder efter din vare eller service online.

Din digitale markedsføringsstrategi skal tage udgangspunkt i din målgruppe, og hvor denne er til stede online. Det kan vi hjælpe dig med at finde frem til. Med en bred erfaring inden for digital markedsføring og markedets stærkeste digitale værktøjer, kender vi kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, YouTube og top-100 medier (De største mediesites i Danmark). Vi kan guide dig til, hvordan du gør bedst brug af dit markedsføringsbudget på disse kanaler. Ligesom vi også kan udføre arbejdet for dig. Det er helt op til dig. Men som udgangspunkt sætter vi os altid sammen og kommer helt ind til benet af, hvem din virksomheds målgruppe er.

Er du allerede i gang med at annoncere online og dele dit indhold? Men har du mistet overblikket over det hele? Vi tager gerne et uforpligtende kig på din nuværende strategi og hjælper dig med at optimere denne, så du kan komme godt videre og få flere konverteringer. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en helt uforpligtende snak om tingene.

Få overblik med en bæredygtig online strategi

Hele idéen med at markedsføre din virksomhed online kan virke uoverskuelig. Hvor skal du dele dit indhold? Hvor skal du annoncere? Hvornår skal du gøre det? Hvor ofte? Det giver mening for mange virksomheder at få professionel sparring på dette punkt.

Når vi udarbejder din digitale strategi, hjælper vi dig også med at udfærdige en marketingsplan, som du kan overholde. Ud fra dit marketingbudget, den tid du har på hånden og meget mere kan vi sammensætte en bæredygtig plan, der giver dig et godt overblik.

Vil du have os til at stå for alt fra planlægning til eksekvering? Så er det også en mulighed. Vi sørger dog alligevel for at give dig en plan med godt overblik, så du ved, hvornår dine annoncer kører, og hvornår dit indhold bliver delt. På den måde får du en rød tråd gennem det hele, og du opnår et langt bedre overblik.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Hvis dit firma eller din virksomhed har indset, at der er behov for at optimere jeres indsats inden for markedsføring, så vil vi tillade os at anbefale, at du tager kontakt til os. Vi er et team af specialister inden for marketingrådgivning, som kan hjælpe dit firma til at tiltrække nye kunder. Det har vi gjort for vores kunder, som havde brug for sparring og marketing rådgivning. Det har resulteret i, at de har opnået deres målsætninger i kraft af den øgede omsætning, de har oplevet. Med vores hjælp kan dit firma også komme i mål med sine strategier. Du er velkommen til at læse mere om, hvordan vi før har hjulpet vores kunder med de udfordringer, de stod over for. Det kan give dig et fingerpeg om, hvad du kan forvente af vores eksperter inden for marketingrådgivning.

 

Det er rigtigt nok, at mulighederne inden digital markedsføring er uendelige. Danske virksomheder har ikke brug for at blive overtalt til at investere i online marketing. Vi har alle sammen blevet klogere på, at digital markedsføring bør være det stærkeste led i kampen om kunderne. Flere og flere virksomheder har fået øjnene op for de mange fordele, der er ved at udnytte de utallige muligheder, som online marketing kan byde på. Men det er selvfølgelig lettere sagt end gjort. Som din virksomhed måske har bemærket, er der en meget intens konkurrence om kunderne, der udspiller sig på digitale og sociale medier. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er blevet benhårdt at skulle tiltrække potentielle kunder. Kunder bliver i dag bombarderet med en lind strøm af reklamer, der har til hensigt at fange deres opmærksomhed og interesse. Derfor er man nødt til at alliere sig med specialister som os, der forstår, hvordan man bedst når ud til sin ønskede målgruppe.

Når du på din virksomheds vegne kommer i kontakt med os, kan vi drøfte dine udfordringer for at se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig. Det første, vi gør, er at danne os et godt overblik over den situation, din virksomhed står i. Fordi vi prøver på at forstå dine udfordringer, kan du være sikker på, at vores hjælp vil komme i form af en skræddersyet løsning, der kan hjælpe dig at til tackle firmaets nuværende problemer. Det er rigtigt nok, at vi har stor erfaring inden for marketingrådgivning. Men det betyder jo ikke, at vi bare går ud fra, at dine udfordringer ligner de udfordringer, vi har løst for vores tidligere kunder. Nej, for os er det afgørende, at vi sætter os ind i din virksomhed, din branche og den konkurrence, din virksomhed står op imod. På den måde er det nemmere for os at rådgive dig effektivt.

 

Hvis det viser sig, at din virksomhed har brug for, at vi hjælper jer til at fastlægge og eksekvere jeres online strategi, så kan vi grundigt analysere jeres nuværende situation på markedet. Vi kan bidrage til, at dit firma bliver bedre til at tiltrække nye kunder, forbedre jeres konverteringsrate og bibeholde jeres nuværende kunder. Fordi vi er meget omhyggelige, når vi analyserer din virksomhed og jeres indsats vedrørende markedsføring, kan du regne med, at vi kan afdække en række indsatsområder, hvor virksomheden kan arbejde på. Det kan fx føre til, at vi guider jer, så I opsætter nogle realistiske mål og KPI’er, som kan være med til at øge jeres omsætning. Det er nogle af de mange måder, hvorpå vi kan skabe værdi for din virksomhed. Derfor bør du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Vores specialiser er klar til at give dig den marketing rådgivning, din virksomhed trænger til.

Vi er klare over, at marketingrådgivning kan være mange ting, alt efter de behov, dit firma eller din virksomhed har. Hvis du fx har brug for, at vi analyser virksomhedens indsats på de sociale medier, så kan vores specialister komme med forslag til valg af medie, strategi og implementering. Når man gerne vil nå ud til sin målgruppe, så er det ikke ligegyldigt, hvilke kampagner man søsætter. Vi kan bruge tilgængelige data til at identificere og definere virksomhedens målgruppe eller målgrupper. På den måde kan man være sikker på, at man ikke kaster penge efter kampagner, der ikke performer optimalt. Kendskabet til målgruppen er afgørende for, hvilke kanaler, man vælger at promovere sine produkter på og indholdet af de kampagner, man investerer i. Det kan vi hjælpe dig til at afklare. Det er nemlig en del af den marketing rådgivning, vi tilbyder vores kunder.

 

Hvis du har lagt mærke til, at firmaets indsats halter lidt, når det gælder trafikgenerering eller opsamling af leads, så er det nødvendigt, at man begynder at kigge nærmere på ens ejede kanaler. Der kan være tale om ens hjemmeside, webshop eller sociale mediekonto, som trænger til en grundig optimering. I den forbindelse kan det være tilrådeligt, at man griber til SEO-optimering. Inden for SEO-optimering er der nogle effektive håndtag, man kan dreje på. Man kan fx analysere og ændre på den tekniske del. På den måde giver man sine kunder en bedre oplevelse, når de benytter ens hjemmeside. Man kan også fokusere på det indhold, der optræder på ens hjemmeside. Det kan resultere i, at man begynder at rangere højere i de søgeresultater, der bliver vist i søgemaskiner som fx Google. Derudover kan man udnytte den autoritære del ved at gribe til linkbuilding. Som du kan høre, er der flere grunde til at vælge os.

Afspil video