Rådgivning

Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i deres digitale markedsføring. Vi kan også hjælpe dig. 

Få professionel hjælp til din digitale marketing

Vi tilbyder alt fra sparring og rådgivning til komplet eksekvering af eksempelvis dine online kampagner. Hvis du er på helt bar bund med, hvor du skal starte, kan vi hjælpe dig med at opsætte en solid og professionel digital markedsføring strategi. Læs meget mere om digital marketing her på siden – og kontakt os endelig for en helt uforpligtende snak om netop dine behov.

Digital tilstedeværelse er afgørende

Som virksomhed er det vigtigt at være tilstede på de digitale kanaler. Du har uden tvivl et hav af konkurrenter, som kan tilbyde de samme produkter og services som dig. De er ALLE sammen online, så det skal du altså også være. Men hvordan opnår man en optimal digital tilstedeværelse? 

Hos Respons2day kan du få lige den sparring og hjælp, som du har behov for. Vi kan hjælpe dig med at starte hele processen med at annoncere og blive synlig digitalt op. Ligesom vi også kan hjælpe dig i hverdagen med at eksekvere dine nye marketingstrategier.

Online digital marketing – Hvordan skaber jeg kunder/leads?

Der findes mange veje til at skabe opmærksomhed, synlighed, trafik og ikke mindst konvertering så du ender med at få leads og potentielle kunder i din forretning.  Hvordan gør du det bedst? Skal du bruge sociale medier mere, end du har fokus på søgemaskineoptimering? Skal du investere i google eller rammer du din målgruppe bedre med bannerannoncer på kendte mediesites. Måske skal du kombinere flere kanaler? Det kommer ofte meget an på, hvilken type virksomhed du er, hvilket produkt/service du sælger og hvad dit marketingsbudget er på. Samtidig kan det have en vis betydning om du driver en B2C eller B2B virksomhed. Vi kan sammensætte en god, bæredygtig og holdbar strategi for din digital markedsføring og ikke mindre din brug af online kanaler.

Vi målretter din online strategi til din målgruppe

Digital markedsføring handler om mere end blot at vælge online platforme. Der skal også være sammenhæng mellem din digitale tilstedeværelse, dit valg af digitale kanaler og din målgruppe. Det er essensen af digital markedsføring. Det smarte ved denne form for marketing er nemlig, at dit indhold kan målrettes præcis til de kunder, der leder efter din vare eller service online.

Din digitale markedsføringsstrategi skal tage udgangspunkt i din målgruppe og hvor denne er til stede online. Det kan vi hjælpe dig med at finde frem til. Med en bred erfaring indenfor digital markedsføring og markedets stærkeste digitale værktøjer kender vi kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Google, YouTube og top-100 medier (De største mediesites i Danmark). Vi kan guide dig til, hvordan du gør bedst brug af dit markedsføringsbudget på disse kanaler. Ligesom vi også kan udføre arbejdet for dig. Det er helt op til dig. Men som udgangspunkt sætter vi os altid sammen og kommer helt ind til benet af, hvem din virksomheds målgruppe er.

Er du allerede i gang med at annoncere online og dele dit indhold? Men har du mistet overblikket over det hele? Vi tager gerne et uforpligtende kig på din nuværende strategi og hjælper dig med at optimere denne, så du kan komme godt videre og få flere konverteringer. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en helt uforpligtende snak om tingene.

Få overblik med en bæredygtig online strategi

Hele idéen med at markedsføre din virksomhed online kan virke uoverskuelig. Hvor skal du dele dit indhold? Hvor skal du annoncere? Hvornår skal du gøre det? Hvor ofte? Det giver mening for mange virksomheder at få professionel sparring på dette punkt.

Når vi udarbejder din digitale strategi, hjælper vi dig også med at udfærdige en marketingsplan, som du kan overholde. Ud fra dit marketingbudget, den tid du har på hånden og meget mere kan vi sammensætte en bæredygtig plan, der giver dig et godt overblik.

Vil du have os til at stå for alt fra planlægning til eksekvering? Så er det også en mulighed. Vi sørger dog alligevel for at give dig en plan med godt overblik, så du ved, hvornår dine annoncer kører og hvornår dit indhold bliver delt. På den måde får du en rød tråd gennem det hele, og du opnår et langt bedre overblik.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.