Teamet

Vi er et team af specialister indenfor digital markedsføring, digital rådgivning samt website- og content udvikling.

Peter Garhøj

CEO & Founder

Jacob Kaspersen

COO & Partner

Peter Buhl Thomsen

CSO & Partner

Morten Mazanti

CTO & Partner

Susanne Valentin

Conversion & Lead Specialist

Muskaan Maria Hussain

SoMe & Data Koordinator

Søren Rosenørn

Visuel Content Producer

Jeg har arbejdet med medier og marketing i mere end 30 år og har opbygget en bred forretningsforståelse og indsigt i digitale trends og tendenser. Jeg forstår at handle på disse kommercielle muligheder og løsninger, så det skaber en synlig værdi for vores kunder. Med udgangspunkt i seriøs og troværdig rådgivning vejleder jeg mange af vores kunder med at opnå en stærk og resultatgivende digital tilstedeværelse.

Peter Garhøj

Når du er blevet kunde hos os, er det mit overordnede ansvar at du oplever en succesfuld eksekvering af de opgaver vi har påtaget os ansvaret for. Jeg har opbygget en dyb indsigt i de digitale værktøjer og kanaler som vi benytter i vores arbejde. Med min mangeårige karriere i medie- og marketingsbranchen ved jeg hvor vigtigt det er at kreativiteten er synlig, deadline overholdes og at vores kunder løbende modtager relevant rapportering på udviklingen i indsatser og konkrete resultater.

Jacob Kaspersen

Jeg rådgiver og vejleder mange af vores kunder med optimering af deres digitale tilstedeværelse og markedsføring på alle relevante digitale mediekanaler. Med mere end 20 års erfaring i medie- og marketingsbranchen forstår jeg vigtigheden i at sætte mig ind i vores kunders strategi, ønsker og behov, så vores specialister efterfølgende kan hjælpe med en optimal eksekvering og vi kan glæde vores kunder med synlige resultater.

Peter Buhl Thomsen

Jeg har ansvaret for udvikling og tilpasning af vores digitale services og datarelaterede produkter, så de til stadighed matcher den efterspørgsel vi møder i markedet. Når en konkret kundeopgave kræver særlige udviklingskompetencer, er det også mig der sørger for eksekvering af dette i direkte dialog med kunden. Jeg har igennem mange år arbejdet med udvikling af digitale løsninger indenfor medie- og marketingsbranchen og befinder mig bedst i brændpunktet mellem digital udvikling og værdiskabende brug af data.

Morten Mazanti

Jeg hjælper vores kunder med at få nye leads og flere konverteringer online. Jeg har mange års erfaring i at udvikle, designe og bygge websites. Mit speciale er konverteringsoptimering af websites og landingpages samt udvikling af skræddersyet digitalt indhold, som skaber fastholdelse og leads til vores kunder. Med flere års erfaring fra medie- og marketingsbranchen ved jeg, at der aldrig er to kunder som er ens og derfor er mine løsninger altid tilpasset den enkelte kundes ønsker, behov og strategi.

Susanne Valentin

Jeg brænder for at gøre en forskel når vores kunder skal have afviklet kampagner på eksempelvis sociale medier og top-100 medier. I dialog med vores kunder sørger jeg for produktion og optimering af vores kunders SoMe- og display kampagner samt organiske opslag. Udover en indsigt og forståelse for digital kampagneafvikling, så er kreativitet og en dyb indsigt i målgruppebaseret data mit vigtigste fokus.

Som journalist med mange års erfaring indenfor TV og produktionsselskaber og som underviser i storytelling har jeg opbygget en unik forståelse for hvordan film, video og foto styrker vores kunders digitale tilstedeværelse. Uanset om budskabet er branding, produktomtale, rekruttering eller andre vigtige budskaber, så bidrager jeg til hele processen fra udvikling af ideen til det færdige produkt. Jeg anbefaler altid at en digital tilstedeværelse kombineres med stærke visuelle oplevelser, uanset hvad dit budskab er.​

Søren Rosenørn