Banner produktion

I Respons2day tilbyder vi hurtig og effektiv bannerproduktion til en rimelig pris.

Vælg mellem statiske JPG-bannere eller de populære HTML5 bannere med animationer, der giver dit budskab øget opmærksomhed.

Vi kan garantere dig, at din kampagne ikke virker, hvis dit tilbud er dårligt! Det virker måske åbenlyst – men vores erfaring er, at for mange undervurderer vigtigheden af at have et attraktivt tilbud, der matcher målgruppen.

Ved du, hvad du vil have, så får du selvfølgelig det. Men ønsker du vejledning, så hjælper vi dig gerne med at konverteringsoptimere budskaberne i dine bannere, så du får mere ud af din kampagner.

Når vi producerer dine bannere, har vi i øvrigt altid fokus på såkaldt “message-match” – det vil sige, at budskabet i annoncen stemmer overens med dét, den besøgende oplever, når de klikker videre til din landingpage. Dette har nemlig stor betydning for din konvertering.

___

Bestil tilbud på bannerproduktion

 

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »