42 punkt-tjek. Udnyt potentialet!

Vi hjælper virksomheder med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i deres digitale markedsføring. Ofte starter vi samarbejdet med vores populære 42 punkt-tjek.

42 punkts tjek

Vores populære 42 punkt-tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven an. Vi tjekker dit website, din webshop, dine kampagnesider og din tilstedeværelse på sociale medier og giver dig overblik over udfordringer, muligheder og anbefalede actions.

Tjekket kan udføres på din digitale tilstedeværelse som helhed eller på en specifik kampagne, f.eks. med fokus på, hvordan du i dag genererer nye leads online, og hvor der er muligheder for optimeringer.

Hvad består tjekket af?

Analysen består af et tjek af 42 punkter fordelt på 7 områder:

 1. Har du en realiserbar plan?
 2. Er der tekniske fejl på dit website?
 3. Er dit tilbud attraktivt?
 4. Overholdes regler og best practices?
 5. Er dit tilbud præsenteret klart og tydeligt?
 6. Er der nok, der ser dit tilbud?
 7. Følger du effektivt op?

Hvordan fungerer det?

 • Du briefer os.
 • En ekspert tjekker dit setup.
 • Vi udarbejder rapport med resultater og anbefalinger.
 • Du får konkrete forslag til actions.
 • Vi gennemgår resultaterne på et møde.

 

Et 42 punkt-tjek kan hjælpe dig med at få et solidt grundlag til at træffe de rette beslutninger, når det gælder virksomhedens digitale marketingaktiviteter. Du kan med fordel se mere i videoen nedenfor.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Afspil video