Google Ads rådgivning

Google Ads Rådgivning

FÅ PROFESSIONEL GOOGLE ADS RÅDGIVNING (TIDLIGERE KALDET ADWORDS).
Google AdWords skiftede i 2018 navn til Google Ads, men bliver stadig ofte omtalt som ‘AdWords’. Med Google Ads kan du annoncere på Google, når folk søger på bestemte søgetermer. Det giver god eksponering på relevante søgninger, som i sidste ende gerne skulle føre til mange nye kunder og besøgende.

For at få et godt udbytte af jeres annoncering på Google er det en god idé at få hjælp til Google Ads af en erfaren Google Ads-konsulent. Under 10 procent af alle brugere af Google når frem til side 2 i søgeresultaterne. Derfor er det yderst vigtigt at ligge på side 1, og det kan Respons2day hjælpe dig med via kompetent Google Ads rådgivning.

Det smarte ved Google Ads er, at du først betaler, når nogen klikker. Dermed har du også mulighed for at få gratis eksponering på Google. Alle kan få noget ud af professionel og kompetent Google Ads rådgivning, da Google Ads både kan bruges som generel awareness og i forbindelse med kampagner, som for eksempel ved højtider eller i forbindelse med særtilbud.

DET INDLEDENDE SAMARBEJDE ER AFGØRENDE, NÅR DU FÅR HJÆLP TIL GOOGLE ADS. 
Respons2day kan mod et fast beløb stå for at administrere, optimere og vedligeholde din Google Ads-konto, så du får værdi for pengene.

Hvis du vælger professionel Google Ads hjælp hos os, vil vi begynde med et indledende møde, hvor vores Google Ads-konsulent lærer dig og din virksomhed at kende. Som AdWords-konsulent er det vigtigt at have et grundigt kendskab til sine kunder for at kunne yde den bedste AdWords-rådgivning. Efter det første møde laver vi en grundig søgeordsanalyse for at finde de mest relevante søgeord med høj søgevolumen.

Her skal både søgeterm, søgevolumen og klikpriser gå op i en højere enhed, så du får mest ud af din annoncering. Hjælp til AdWords hos Respons2day indebærer også at oprette kampagner og annoncer i samråd med dig. Her kigger vi i fællesskab på den geografiske afgrænsning, fastlægger budget og udelukker de negative søgeord, som du ikke ønsker at blive vist på. Samtidig står vi også for den løbende optimering og vedligeholdelse af din Google Ads-konto.

LØBENDE OPTIMERING OG VEDLIGEHOLDELSE AF GOOGLE ADS.
Når du får professionel rådgivning om Google Ads hos os er løbende optimering og vedligeholde af din Google Ads-konto en del af pakken. Det betyder i praksis, at vi med jævne mellemrum vil tjekke din konto, så den ikke bare står uberørt hen. Når du investerer i Google Ads hjælp, holder vi også øje med klikpriser og budjusterer løbende, så du opnår den bedst mulige placering til den bedste pris.

Desuden vil vi kigge på termer som CTR og ROAS, da det har indflydelse på dit udbytte af din Google annoncering.

CTR står for ‘Click through rate’, hvilket betyder antallet af klik i forhold til antallet af eksponeringer på Google. Jo højere CTR, desto bedre går det, da Google Ads handler om at få klik.

ROAS betyder ‘Return of advertising spend’, og begrebet betyder, at du selvfølgelig skal have noget igen for de udgifter, du har til Google Ads annoncering. ROAS er altså en måde at måle effekten af din markedsføring. For en ting er at få klik, men det gælder om at få så mange relevante og konverterende klik som muligt.

Google Ads hjælp indebærer også at fjerne de negative søgeord, som måtte dukke op undervejs, når dine kampagner kører. Det er ikke altid let at forudsige, hvad brugerne vil søge på, men med jævnlig kontrol kan du fange nogle af de ‘dårlige’ søgeord, inden alle dine penge er opbrugt.

HAR DU ALLEREDE EN GOOGLE ADS KONTO? SÅ ER RÅDGIVNING MEGET RELEVANT.
Mange virksomheder starter selv med at oprette kampagner og annoncer i Google Ads, men på grund af manglende viden og kompetencer, får de ikke det fulde udbytte af annonceringen, og omkostningerne bliver for høje. Derfor er det godt med professionel Google Ads hjælp, som kan sikre et højere ROI på investeringen. En Google Ads-konsulent hos Respons2day laver en grundig gennemgang af jeres nuværende Google Ads-konto, og kommer derudover også med forbedringer og optimeringer, så hele kontoen fungerer optimalt. Med Google Ads hjælp vil vi desuden løbende holde øje med jeres konto, så I hele tiden opnår den bedste placering til den skarpeste pris.

GOOGLE ADS ER ET LØBENDE SAMARBEJDE.
Et godt Google Ads-samarbejde betyder løbende kommunikation mellem begge parter. Har I ændringer eller kommentarer til vores arbejde med jeres Google annoncering, kan I altid kontakte os. Det kan være i situationer, hvor I kører en særlig kampagne, som også skal annonceres på Google, eller hvis I ikke føler, I kan mærke effekten af Google Ads. Vores eksperter er altid klar til at yde den bedste Google Ads hjælp, så I får et stort økonomisk udbytte af jeres digitale annoncering.

Vi glæder os til at skabe resultater for din virksomhed.

___

Book et møde – og lad os tage en snak om din Google Ads Strategi!

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »