Tekster

At skrive gode tekster til din hjemmeside er en vigtig disciplin. Den gode tekst sikrer, at du ligger godt i Googles søgeresultater, og den konverterer dine besøgende til kunder.

Du skal skrive i et sprog, din målgruppe forstår, du skal fokusere på at skabe værdi, og du skal arbejde aktivt med såkaldte CTA’er (Call to Actions: hvad ønsker du kunden skal gøre som det næste).

Det tager tid at skrive gode webtekster, og det kan være svært at gøre det selv. Du ved nemlig typisk alt for meget om dine produkter, hvilket gør det svært at prioritere og at udtrykke dine budskaber klart.

I Respons2day hjælper vi dig gerne med at skrive skarpe webtekster, der tiltrækker ny trafik og konverterer dine besøgende til nye leads og kunder. Har du en hjemmeside med indhold, der trænger til en opdatering, så tilbyder vi at omskrive og konverteringsoptimere dit indhold.

___

Bestil tilbud på tekster

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »