LinkedIn

43 % af Danmarks befolkning har en profil på LinkedIn. Det er ubetinget Danmarks største sociale medieplatform for B2B-virksomheder. Driver du en B2B-virksomhed, så er LinkedIn en vigtig kommunikations-, profilerings- og marketingsplatform for din virksomhed.

LinkedIn

Her møder du dine B2B-kunder

LinkedIn er et populært erhvervsfokuseret socialt netværk, der er en oplagt, men også en vanskelig salgs- og marketingskanal for mange BtB-virksomheder.

Via LinkedIn-annoncering kan du målrette dine budskaber til de mest relevante potentielle kunder, og det kan være en effektiv kanal til at generere nye leads.

I Respons2day tilbyder vi hjælp til strategi og opstart, udvikling af virksomhedens LinkedIn-profil med tilhørende contentplaner samt opsætning og drift af dine LinkedIn-annoncer.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Når talen falder på online marketing, vil de fleste nok tænke på kanaler som Facebook, Google, YouTube og andre mastodonter på det digitale marked. Og der er også gode muligheder for vækst via disse kanaler, men man bør ikke snyde sig selv for de muligheder inden for online markedsføring, som man finder på andre og mindre sociale medier, selvom denne annoncering kan være mere besværlig og krævende. Her vil vi anbefale dig at se nærmere på det sociale medie LinkedIn. Groft sagt kan man sige, at LinkedIn fungerer som erhvervslivets Facebook. Her fokuserer éns personlige profil på éns professionelle kompetencer, og her kan erhvervsfolk følge hinanden. Dette skaber en unik online mulighed for at netværke, og i dag er det mere reglen end undtagelsen, at man kan forbindes med specialiseret arbejdskraft, ekspertviden og virksomheder på denne platform. Derfor giver LinkedIn også en række oplagte fordele i forhold til markedsføring på LinkedIn, da denne annoncering kan målrettes de mest relevante potentielle kunder.

Der er mange gode grunde til at arbejde med en effektiv LinkedIn-strategi for virksomheder, og I Respons2day finder du specialister i at opnå markedsføringsmæssige fordele med LinkedIn for virksomheder, så din virksomhed kan genere flere leads med en effektiv LinkedIn Strategy for Business. Her kan du først og fremmest målrette din LinkedIn-annoncering efter de mest relevante potentielle kunder. Dette giver din virksomhed en mere effektiv markedsføring, i forhold til digital markedsføring på Google, Facebook eller andre af de store platforme. Her kan det ofte være svært at ramme en præcis målgruppe, og derfor anbefaler vi, at I arbejder med en LinkedIn-company strategy. Specielt hvis I udbyder et produkt eller en service, som skal målrettes en specifik målgruppe. 

Hos Respons2day hjælper vi dig med udarbejdelsen af en effektiv strategi, så din virksomhed kan generere flere leads, og på denne måde genere øget omsætning. Med os som støtte får du mere end 140 års samlet erfaring inden for de mange områder, som udgør digital marketing. Kom forbi til en kop kaffe eller kom i kontakt med os online. Så kan vi give dig et overblik over din virksomheds muligheder med digital annoncering. Herunder også dine muligheder indenfor LinkedIn-marketing, så din virksomhed kan opnå øget omsætning ved hjælp af annoncering på LinkedIn. Vi sikrer, at jeres kampagne bliver varetaget af en kompetent LinkedIn-kampagne manager, som har lang erfaring med at varetage denne type kampagner.

Med effektiv støtte og vejledning fra Respons2day, er din virksomhed klar til at generere leads og omsætning ad nye veje, og dette gælder også inden for LinkedIn-annoncering og promote LinkedIn page. Med vores lange erfaring inden for digital markedsføring får du en yderst kompetent samarbejdspartner, som kan skelne skidt fra kanel i en effektiv LinkedIn strategy. Vi skaber konvertering via rådgivning og eksekvering, og vi står ved din side igennem hele processen, hvis du vælger at investere i vores forskellige former for digital markedsføring, LinkedIn-annoncering eller andre af vores effektive digitale strategier. 

Kontakt os for en ganske uforpligtende dialog, hvor vi også kan give jer et konkret tilbud på en effektiv strategi inden for digital markedsføring. Her kan du se et eksempel på en LinkedIn strategy, så du kan danne dig et overblik over mulighederne for LinkedIn-annoncering. Vi kan kontaktes døgnet rundt og sørger altid for hurtig tilbagemelding, så vi sammen kan genererere nye leads og øge jeres omsætning, med effektiv brug af digitale annonceringskanaler.

Med annoncering på LinkedIn, er der både muligheder indenfor B2B- og B2C-markedsføring. Denne markedsføring kan være krævende, men hos Respons2day får du kompetent rådgivning og hjælp til eksekvering, så du kan opnå øget konvertering på din annoncering. Vi kan skabe værdi med både B2B- og B2C-kampagner. Kontakt os i dag, så vi kan gøre dig klogere på hvilke muligheder, som vil give bedst mening i forhold til din virksomheds strategi. 

Vi er med dig fra start til slut, så du kan koncentrere dig om at drive din virksomhed, imens vi tager os af LinkedIn content strategy for business, LinkedIn marketing ideas, LinkedIn annoncering og alt det andet, som sikrer effektiv konvertering på jeres kampagne. Vores kompetente og hjælpsomme medarbejdere står altid klar med LinkedIn company profile tips, så din kampagne lige får det ekstra, som sikrer optimalt udbytte af din investering.

Vi sørger for kompetent og engageret rådgivning, så du får den mest hensigtsmæssige strategi inden for digital markedsføring. Her arbejder vi med 6 trin inden for værdiskabelse, som starter med analyse og test af forretningsmodellen. Herefter kigger vi på jeres tilstedeværelse online. Både i forhold til egen hjemmeside, men også på diverse sociale medier. Her kan man ofte skabe mærkbare resultater med relativt små justeringer. Her sørger vi også for at hjælpe dig med content, så du får tekst, billeder og video af høj kvalitet, så du herigennem kan signalere værdi for dine kunder. Vores kerneopgave er trafikskabelsen, hvor vi sørger for, at din virksomhed opererer med en effektiv strategi, som sikrer at din hjemmeside også rammer målgruppen, hvor din kampagne kan konverteres til øget salg. Kontakt os i dag, så din virksomhed kan komme i gang med effektiv LinkedIn-annoncering. Vi hjælper dagligt forskellige virksomheder med at generere omsætning med LinkedIn-annoncering, og vi står også klar til at hjælpe dig.