FÅ ET NYT WEBSITE,

DER SKABER SYNLIGHED NY TRAFIK MERE SALG

Få et nyt website med automatisk opdatering af dine tilbud eller nyheder. Bestil nu til særpris: kun kr. 14.900,-

Hjemmeside med Facebook eller Instagram Feed.

I Respons2day har vi udviklet en websiteskabelon målrettet forretninger, der er aktive på Facebook eller Instagram, og som gerne vil sælge mere online uden at skulle bruge ressourcer på drift af hjemmesiden. 

Vi sætter det hele op for dig. Herefter kan du selv opdatere dit website med nye produkter, nyheder eller events direkte via Facebook eller Instagram. Nemt, hurtigt og effektivt! 

Sådan fungerer det!

Baseret på vores erfaring med, hvad der virker, når der skal skabes synlighed, tiltrækkes trafik og lukkes salg online har vi udviklet en standard, og som gør det nemt – både for dig og for os. På den måde sikrer vi, at du får et nyt website, som giver dig bedst mulige resultater til en fair og transparent pris.

01
opstart

Vi præsenterer dig for vores idé og finder ud af, om det matcher din forretning. Hvis ja, stiller vi spørgsmål, og du briefer os.

02
Produktion

Vi producerer dit website med det aftalte indhold - herunder et feed, som bliver integreret til din Facebook eller Instagram side.

03
drift

Du lægger nye tilbud, produkter eller events på Facebook eller Instagram. Disse vises nu automatisk på dit website.

Bestil nu til særpris kun 14.900,- *

Prisen for dit nye website med integreret feed er lige nu kun 14.900 kr.* Prisen inkluderer et fuldt færdigt WordPress website inkl.:

  • Forside og op til 4 undersider.
  • Hjælp til design, fotos og tekster.
  • Integration til jeres Facebook eller Instagram side.
  • Alle best-standard-features som SSL, open graph tags m.v.
  • Alle opgaver i forbindelse med publicering,
  • GRATIS drift og sikkerhedspakke 12 uger efter udgivelse.

Det er dig, der ejer websitet, og du kan altid få adgang til det eller overdrage det til en anden samarbejdspartner, hvis du ønsker det.

*) Kampagnen er gældende frem til 1. juli

Eksempler

Referencer

MØBELBØRSEN

Respons2day logo

Respons2day

Respons2day er et full-service bureau, der hjælper danske virksomheder med at skabe værdi i den digitale markedsføring.

Vi er et team af specialister med mange års erfaring indenfor medie- og marketingbranchen. Vores viden og forretningsforståelse er det fundament, vi bygger på, når vi løser opgaver for vores kunder.

Vi er altid klar til en uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe værdi i den digitale markedsføring.

[wpforms id=”6939″]

Respons2day, Østergade 13, 1100 København K, CVR 40286837  I  Privatlivs- & Cookiepolitik  I  Handelsbetingelser Tak for din interesse i nyt website

Udfyld venligst nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt

[wpforms id=”6939″]