Website

Vi tilbyder udvikling, produktion og drift af websites fra simple “visitkort-sites” til store komplekse hjemmesider.

Vi er specialister i WordPress og Umbraco, men vælger det CMS system, der matcher din opgave og dit behov.

Når du handler med os, sørger vi for, at det er dig, der ejer dit website, at du altid kan få adgang til det, og at du altid kan overdrage det til en anden samarbejdspartner, hvis du ønsker det.

Vores prissætning er fuldt transparent, og vi gør os umage for at forklare dig, hvad din pris indeholder – og ikke indeholder.

Alle vores websites indeholder alle best-standard-features som SSL-certificering, open graph tags, Google Analytics integration m.m. og de er selvfølgelig optimeret særskilt til de forskellige devices (desktop, tablet og mobil).

Du kan selv overtage driften, når vi har bygget dit website. I så fald sørger vi for en grundig overdragelse, som du eventuelt kan supplere med et par uger eller måneders ekstra support.

Vi driver også gerne dit nye website for dig. Sammen finder vi ud af, om du “bare” har brug for backup og service, eller om vi også skal hjælpe dig med for eksempel at lægge nyt indhold op, styre dit annoncesystem eller udskifte dine kampagnetilbud.

___

Bestil tilbud på nyt website

 

 

 

Andre produkter

Digital strategi

Den teknologiske udvikling har på kort tid indtaget forskellige markeder, forretninger og virksomheder. Teknologi og digitaliseringen har medført et stadigt større krav hos alle virksomheder

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »

Digital markedsføring

INDHOLDSFORTEGNELSE Få professionel hjælp til jeres digitale markedsføring De 3 vigtigste strategier Søgemaskineoptimering Content Marketing Sociale Medier Digital markedsføring har været i fokus hos virksomheder

Læs mere »