Website

Vi tilbyder udvikling, produktion og drift af websites fra simple “visitkort-sites” til store komplekse hjemmesider.

Vi er specialister i WordPress og webshopløsninger, der matcher dine behov.

Når du handler med os, sørger vi for, at det er dig, der ejer dit website, at du altid kan få adgang til det, og at du altid kan overdrage det til en anden samarbejdspartner, hvis du ønsker det.

Vores prissætning er fuldt transparent, og vi gør os umage for at forklare dig, hvad din pris indeholder – og ikke indeholder.

Alle vores websites indeholder alle best-standard-features som SSL-certificering, open graph tags, Google Analytics integration m.m. og de er selvfølgelig optimeret særskilt til de forskellige devices (desktop, tablet og mobil).

Du kan selv overtage driften, når vi har bygget dit website. I så fald sørger vi for en grundig overdragelse, som du eventuelt kan supplere med et par uger eller måneders ekstra support.

Vi driver også gerne dit nye website for dig. Sammen finder vi ud af, om du “bare” har brug for backup og service, eller om vi også skal hjælpe dig med for eksempel at lægge nyt indhold op, styre dit annoncesystem eller udskifte dine kampagnetilbud.

___

Bestil tilbud på nyt website

 

 

 

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »