Video & foto

Vi anbefaler, at en digital tilstedeværelse kombineres med stærke visuelle oplevelser, uanset hvad dit budskab er. Vi har en stor erfaring med visuelle digitale oplevelser og yder rådgivning fra start til slut i processen. Vi tilbyder video og fotos skræddersyet til dit website eller din webshop. Nedenfor ser du eksempler på filmproduktioner for kunder.

Sweet homes
Afspil video
Afspil video
PensionDanmark
Afspil video
Screenshot
Afspil video
Lanview
Afspil video
Afspil video
ernitec
Afspil video
Hurtig og klar kommunikation
Afspil video
Afspil video
Filmproduktion
Afspil video
Filmproduktion
Afspil video
Afspil video

Vi tilbyder hjælp til kreativ udvikling

Vi tilbyder kreativ udvikling, coaching, workshops, manus, produktion inkl. droneoptagelser, lydmix, undertekster og kommercielle musikrettigheder.

Læs mere …

Vi husker 80 % af det vi ser, men kun 20 % af det, vi læser. Synssansen er den mest dominerende sans, vi har. Derfor virker film så godt. Så der er klare fordele ved at bruge film som værktøj til at fremme din virksomhed, dine services og dine produkter. Vi har alle mobilen med os, så små korte videoer, som kan ses på farten, giver bonus.

Vi har travlt i dag, men vi slapper af med vores mobil, når vi sidder og scroller. Det er her muligheden for dig, der bruger social media film marketing opstår.

Hvem gider læse en lang tekst om et firma eller dets produkter, når man i stedet for kan se en kort, men informativ video om det samme? Flertallet vil vælge den hurtige og underholdende video. Vi vil se ansigter og ikke logoer. Billeder og ikke tekst.

Det handler om synlighed – så mere opmærksomhed, flere følgere og delinger på Facebook og Instagram er en tydelig følgevirkning af at bruge film på de sociale medier.

Et mere professionelt udseende på LinkedIn udstråler troværdighed.

Din hjemmeside får liv i form af levende billeder og lyd. Selv meget korte videoer på få sekunder har betydning for modtagerens evne til at huske dit firma eller dit produkt.

Følelser hos kunden kan vækkes, og du vil måske kunne skabe en fællesskabsfølelse med kunden. Eventuelt om en problemstilling eller om et bestemt produkt eller service, du fører.

Videoer bliver delt. Mange gange og mange steder.

Du har adgang til verdens største kundekartotek på de sociale medier. Brug det til din fordel med social media film marketing.

Du bør ihvertfald overveje at inddrage film på sociale medier i din digitale markedsføring.

YouTube var f.eks. engang fuld af videoer med dyr og musikvideoer. I dag er Youtube og andre videoplatforme spækket med professionelle film, som er led i firmaers videomarkedsføring. Som før nævnt, så er de sociale medier et stort verdensomspændende kundekartotek. Du skal have del i det.

Den åbenlyse grund til at bruge film på de sociale medier er synligheden. Men der er også andre fordele i social media film marketing. Nemlig muligheden for at tale direkte til dine kunder. De rigtige kunder. Desuden kan du nemt og hurtigt informere om nye tiltag eller produkter.

Eller du kan involvere kunderne i din forretning. F.eks. kan du lave en video, hvor du opfordrer dine nuværende kunder og dine potentielle kunder til at give deres mening til kende, eller til at stemme om et bestemt produkt skal indføres i din varebeholdning. Dette giver kunderne en fællesskabsfølelse med dig og de andre kunder. Vi mennesker lever for fællesskabet.

Det handler jo i høj grad også om at fastholde de nuværende kunder, så interaktion er vigtig.

Derudover kan film fortælle komplekse ting, som ville blive meget kompliceret og langt at skulle forklare i tekst.

Følelser og humor formidles nemt i film, og det skaber et knivskarpt budskab og er mere tillidsvækkende for kunden.

Det vigtigste er dog, at indholdet i filmen er specifikt fremstillet til din målgruppe. Ellers fanger du ikke de rigtige kunders opmærksomhed.

Et klart og tydeligt budskab er næsten lige så vigtigt som filmkvaliteten, så ordene og billederne skal overvejes nøje.

En film på de sociale medier bør ikke vare mere end 15-50 sekunder. Det er tiden, kunden vil bruge på at se videoen an, hvis starten har været fængende.

Vi taler om film til de sociale medier, hvor mange har adgang til dem. Men disse film kan også bruges i mindre skala, f.eks. til salgsmøder eller på messer.

 

Der findes forskellige typer eller stilarter i film inden for social media film marketing.

Hvilken type, der er bedst til dig og din virksomhed, skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af.

Den mest anvendte film er film om produkter eller tilbud. Altså reklamefilm, som kan bruges på din hjemmeside og på de sociale medier.

Præsentationsfilm eller profilfilm er også vigtige i forhold til at fremvise dig, dine medarbejdere og din virksomhed i det hele taget. Hvad du udbyder, og hvad du står for.

Film om jubilæum og andre særlige begivenheder giver dine kunder og samarbejdspartnere besked om begivenheder, som både du og de kan drage fordel af.

Instruktionsfilm, eventuelt til nye medarbejdere eller samarbejdspartnere.

Film om jobopslag – her kan det meget tydeligt præciseres, hvad du ønsker og forventer af en ny medarbejder, hvilket muligvis fjerner lidt af din arbejdsbyrde i forhold til ansættelse.

Vores speciale er at hjælpe dig og din virksomhed til at nå bredere ud og skabe større vækst via digital tilstedeværelse.

De sociale medier er nutidens mund-til-mund-metode. Bare uendeligt mere effektiv. Det betyder også, at der er mange afsendere og mange modtagere, så man skal som virksomhed være skarp og præcis for at fange sin målgruppe.

Lad videomarkedsføring være en del af din markedsføringsstrategi.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Afspil video