Privatlivs- & Cookiepolitik

Persondata
Når du besøger vores website, indsamler og behandler vi informationer om dig. Disse data kaldes for persondata. Persondata er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan identificere en person. Det kan f.eks. være dit navn, din e-mail eller dine interesser.

Alle data indsamles og behandles i henhold til gældende lovgivning.

Hvilke data indsamler vi?
Vi behandler og opbevarer dine persondata, hvis du sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback. Vi indsamler og behandler desuden dine persondata, hvis du:

Besøger vores hjemmeside
Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din enhed, IP-nummer, geografisk placering samt hvilke sider, du klikker på. Formålet er, at du kan navigere rundt på vores website og benytte al funktionalitet samt at vi kan vise dig tilbud, som vi mener er relevante for dig og få ny viden, der kan forbedre vores services og website.

Udfylder kontaktformular
Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger: navn, telefon, e-mail plus en eventuel uddybende beskrivelse. Formålet er, at vi kan kontakte dig.

Sikkerhed
Alle persondata behandles fortroligt og opbevares under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af vores website videregives til tredjeparter med det formål at målrette vores annoncering samt at få ny viden, der kan forbedre vores services. Du kan se, hvilke tredjeparter vi benytter, under ”Cookies”.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Vi videregiver ikke dine persondata til andre uden dit samtykke.

Cookies
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles.

En cookie er en datafil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Du kan afvise eller slette cookies, men skal så være opmærksom på, at det kan betyde, at dele af websitet ikke fungerer. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vi benytter disse cookies på vores website
Id: TS01becc64, TS01e85bed, XSRF-TOKEN, svSession
Udbyder: Wix
Beskrivelse: Dette website er bygget i Wix, der bruger automatisk “cookies” for at give de besøgende en personlig oplevelse.
Kategori: Teknisk

Id: ga, gid
Udbyder: Google Analytics
Beskrivelse: Google Analytics er et statistikprogram, der ved hjælp af cookies indsamler data om, hvordan brugerne benytter et website.
Kategori: Statistik

Sletning af data og dine rettigheder
Vi sletter persondata, når de ikke længere er nødvendige. Du kan desuden til hver en tid bede om få slettet eller rettet egne data. Du har i øvrigt ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, og du kan til hver en tid tilbagekalde et samtykke.

Se kontaktinformation nedenfor.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, skal du kontakte Datatilsynet.

Kontaktinformation
Dataansvarlig for dette website her:
Respons2day ApS
Tuborgvej 5
2900 Hellerup
CVR-nr.: 40286837
E-mail: contact@respons2day.dk
Telefon: +45 21 46 77 87

Besøg os her:

Eller her:

Videomøder

Vi holder gerne videomøde på f.eks. Skype, zoom eller MS teams.

Eller her:

Tal med en ekspert

Få vores vurdering af dine digitale marketing muligheder