Google Ads

Google ads er Google´s annonceringsplatform, hvor annoncører betaler for at vise korte budskaber, servicetilbud, produkter m.m. Uanset hvilken type virksomhed du driver og uanset om det er indenfor B2C eller B2B segmentet så kan Google Ads være værdifuldt at benytte i den digitale markedsføring.

Sådan når du ud til kunderne

Google Ads fungerer således, at du kun skal betale for ydelsen, når brugerne klikker sig ind på jeres website via en Google Ads annonce. Derfor er tilmeldingen helt gratis, og du betaler potentielt set kun, når annoncen har den ønskede virkning – nemlig at generere flere kliks og potentielle kunder til din virksomhed.

Der hvor det bliver interessant for dig og din virksomhed, er når de besøgende bliver omdannet til reelle kunder, som investerer i din virksomheds produkt eller ydelse. Ved hjælp af professionel optimering af jeres annoncer, bliver chancen for at dette sker større.

Google Ads kan øge din kundegruppe

Google Ads har den fordel, at du og din virksomhed kan målrette jeres annoncer specifikt efter den målgruppe, I ønsker at ramme.

Der er mange forskellige måder, I kan gøre dette på. Her kan eksempelvis nævnes søgeannoncer, displayannoncer, shoppingannoncer, videoannoncer og appannoncer. De forskellige former for Google Ads har hver deres fordele, og der vil uden tvivl være nogle af disse løsninger, der kan blive effektive for jeres virksomhed.

Benytter I jer af Google Ads på korrekt vis, kan I være sikre på, at I på sigt vil øge jeres kundegruppe.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.

Som bekendt er Google Ads de annoncer, man finder i toppen og bunden af de søgeresultater, der vises på Google. Fordi Googles markedsandel er enorm, er man som virksomhed nødt til at forholde sig til spørgsmålet, om man vil promovere sine produkter ved hjælp af Google Ads. Man skønner, at Google sidder på over 90 % af markedet, når der er tale om søgemaskiner. Derfor har man ikke råd til at undervurdere Googles evne til at tiltrække potentielle kunder. Hvis man tøver med at komme i gang, risikerer man, at konkurrenterne blæser ens virksomhed ud af banen. Hos os er vi eksperter inden Google Ads annoncering og Google Ads rådgivning. Når du vælger vores serviceydelser, kan du regne med, at dine annoncer nok skal nå ud til din målgruppe. Med vores hjælp kan du rette dine annoncer til den gruppe af brugere, som søger på nogle bestemte søgeord og har en bestemt søgeadfærd. På den måde kan du nå ud til din målgruppe med annoncer, der er relevante for dem.

Det kan meget vel være, at din virksomhed allerede har forsøgt sig med annoncering på Google. Vi har hørt om nogle firmaer, som har opsat deres Google-konto og har valgt den forsimplede version af Google Ads, der hedder Smart Campaigns. Denne udgave giver dig mulighed for at fortælle Google om målet med dine annoncer. Det er også en intuitiv måde, hvorpå man kan komme i gang med annoncering på Google. Problemet er bare, at din virksomhed går glip af mange andre funktioner, som ikke er tilgængelige, når man bruger den forsimplede version. Hvis din virksomhed har kørt en kampagne før, så opdagede du måske, at jeres kampagne ikke opnåede de resultater eller den konverteringsrate, I ønskede. Det kan selvfølgelig skyldes mange faktorer. Men fordi man ikke bruger Expert Mode eller eksperttilstand, så risikerer man at ramme ved siden af med sine annoncer. Vi kan fx hjælpe jer med optimering og overvågning af jeres kampagner. På den måde sikrer vi, at jeres kampagner opnår de ønskede resultater.

Da Google søsatte deres annonceringsplatform tilbage i år 2000, blev det kaldt Adwords. Det er derfor, at nogle stadig efterspørger Google Adwords annoncering eller Adwords annoncering. Det var først i 2018, at Google skiftede platformens navn. Selvom der er gået nogle år, efter at navnet blev ændret, er der stadig nogle, som bedst kan huske det tidligere navn. Det kan selvfølgelig skabe lidt forvirring nogle gange. Det samme gør sig gældende for den måde, man staver sig til Google. En fejl, der går igen, er Gogole Ads. Det er faktisk noget, der kunne ske for enhver, især når man har travlt med noget andet, mens søger på nettet.

Ovenstående stavemåde for Google Ads stammer fra den mulighed, man har på dansk, hvor man kan sammensætte adskillige navneord. Uanset hvilken stavemåde man foretrækker, så kan man hos os finde dygtige specialister inden for annoncering på Google. En af de mange udfordringer, som nogle af vores kunder støder på, er at de har svært ved at omdanne besøgende på deres hjemmeside eller webshop til betalende kunder. Derfor giver det god mening, at man allierer sig med os. Vi har dybdegående kendskab til Google og deres annonceringsmetoder. Det betyder, at vi kan hjælpe dig til at nå ud til den målgruppe, du ønsker at ramme med dine kampagner. Det gør vi ved at skabe målrettede annoncer og vælge de digitale kanaler, din målgruppe benytter sig af, når de søger produkter og serviceydelser, der minder om dine.

Afhængig af dit mål med kampagnen kan vi fx lave annoncer, der kommer frem i Googles søgeresultater som tekstannoncer. Måske har du hørt, at Google har et auktionssystem, der afgør, om en bestemt annonce bliver vist i forbindelse med en given søgning. Der er to elementer, der har betydning for, om din annonce vinder en auktion. Det første er dit bud, altså hvor meget du maksimalt er villig til at betale for et klik på din annonce. Derfor har den måde, hvorpå man lægger sit budget kan påvirke succesen af sin kampagne. Vi kan hjælpe dig til at lægge et realistisk budget, der kan sikre, at du får mest muligt ud af din annoncering på Google. Vi prioriterer fx dine bedst sælgende produkter og serviceydelser. På den måde er du bedre stillet i forhold til dine konkurrenter.

Det andet element er annoncens kvalitet. Det vil altså sige, at hvis din annonce ikke matcher dine potentielle kunders søgehensigt, så kan annoncen ikke vinde auktionen. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilke søgeord der indgår i annoncen. Vi rådgiver altid vores kunder med hensyn til indholdet af deres annoncer. Det er enorm vigtigt, at annoncerne indeholder de rette søgeord, hvis man gerne vil ramme sin ønskede målgruppe. Det har vi stor erfaring med.

Man kan med rette kalde os for et Adwords bureau. Vi har hjulpet rigtig mange kunder til at få succes med deres annoncering på Google. Uanset om du vælger, at dine annoncer skal vises i Google Shopping, Googles søgeresultater, YouTube eller som bannerannoncer på andre hjemmesider, så kan du regne med, at din kampagne vil få den konverteringsrate, du ønsker.

I kraft af vores ekspertise inden for Google Ads kan vi tilbyde dig nogle løsninger, der har den ønskede effekt. Vi sørger for, at dine annoncer er strømlinet, så de bedst matcher dine potentielle kunders søgehensigt. Vi vejleder dig også i forbindelse med dine landingssider, så du kan vinde flere auktioner med dine bud.