E-paper

E-papers er populært content, som kan bruges til mange forskellige aktiviteter online. For eksempel fungerer et E-paper typisk fremragende som en såkaldt freebie, når du skal hente nye signups til dit nyhedsbrev eller i forbindelse med andre former for lead- og permissionindsamling.

Dit mål kan selvfølgelig også være, at du vil formidle nogle budskaber på en indbydende måde, at du vil fremstå som ekspert inden for dit område, eller at du vil give en gratis smagsprøve på f.eks. en bog, du har skrevet.

Måske har du allerede selv indholdet, der blot skal pakketeres på en ny måde? Ellers hjælper vi dig gerne med at forfatte relevant indhold, der matcher dine potentielle kunder.

Vi hjælper dig også gerne med en landingsside, et mikrosite eller en HTML5-banner, hvor du kan præsentere dine E-papers, hvis du har brug for det.

___

Bestil tilbud på E-paper

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »