Digital markedsføring

I Respons2day hjælper vi virksomheder med digital markedsføring. Bliv kontaktet og hør mere.

Digital markedsføring

Få professionel hjælp til din digitale marketing
Er du ny i at annoncere online? Har du ikke helt styr på det dér med de sociale medier og content marketing? Og er søgemaskineoptimering helt uden for din rækkevidde? Hvorfor så ikke lade et professionelt bureau som os stå for din digitale markedsføring på de digitale kanaler? Vi tilbyder alt fra sparring og rådgivning til komplet eksekvering af dine online kampagner. Hvis du er på helt bar bund med, hvor du skal starte, kan vi hjælpe dig med at opsætte en solid og professionel digital markedsføringsstrategi. Læs meget mere om digital marketing her på siden – og kontakt os endelig for en helt uforpligtende snak om netop dine behov.


Marketing digitale for små og mellemstore virksomheder

Som lille eller mellemstor virksomhed er det vigtigt at være tilstede på de digitale kanaler. Du har uden tvivl et hav af konkurrenter, som kan tilbyde de samme produkter og services som dig. De er ALLE sammen online, så det skal du altså også være. Men hvordan kommer man lige i gang med marketing online? Når man ikke har råd til en fuldtidsansat til kun at lave digital marketing?

Hos Respons2day kan du få lige den sparring og hjælp, som du har behov for. Vi kan hjælpe dig med at starte hele processen med at annoncere og blive synlig digitalt op. Ligesom vi også kan hjælpe dig i hverdagen med at eksekvere dine nye marketingstrategier.


Hvad er digital marketing?

For at komme i gang er det en god idé at forstå sig lidt på digital marketing. Hvad er det egentlig for en størrelse? Hvad går det ud på? Og hvilke strategier kan man vælge? Og skal man nødvendigvis vælge dem alle?

Her hos Respons2day arbejder vi med 3 forskellige strategier på de online platforme. Det er:

1. Sociale medier
2. Søgemaskineoptimering
3. Content marketing

Sociale medier er helt sikkert to ord, du har hørt før. Du er nok formentlig selv online med en profil på Facebook, Instagram eller LinkedIn. Men hvad med din virksomhed? Har du også fået den online? Selvom du blot er en lille, lokal virksomhed, så er det utrolig vigtigt at have en profil på de sociale medier. Det er nemlig her, rigtig mange kunder finder din virksomhed. Ligesom at en aktiv og engageret profil også vidner om en seriøs og professionel virksomhed. Udover at have en profil på sociale medier kan du med fordel også bruge platformene til at annoncere og skaffe nye kunder.

Søgemaskineoptimering er et must for online butikker. Det er simpelt hen en af de bedste måder, hvorpå du kan lede kunderne direkte ind i din shop og hen til til produkt/service. Vejen til at opnå god og effektiv SEO kan dog være lang, og det kræver, at du sætter dig ind i mange ting.

Content marketing er et must i dag. Du skal simpelthen give dine følgere og kunder noget relevant indhold, som de gider at læse. Det kan både være som blogindlæg eller opslag på de sociale medier.


Online digital marketing – sådan konverterer du

Du kan konvertere med alle de tre digitale strategier. Men hvordan gør du det bedst? Skal du bruge sociale medier mere, end du har fokus på søgemaskineoptimering? Det kommer ofte meget an på, hvilken type virksomhed du er, hvilket produkt/service du sælger, og hvad dit marketingsbudget er på. Hos Respons2day kan vi sammensætte en god, bæredygtig og holdbar strategi for din digital markedsføring og din brug af de online kanaler.


Vi målretter din online strategi til målgruppen

Digital markedsføring handler om mere end blot at vælge online platforme. Der skal også være sammenhæng mellem de digitale kanaler og din målgruppe. Det er essensen af digital markedsføring. Det smarte ved denne form for marketing er nemlig, at dit indhold kan målrettes præcis til de kunder, der leder efter din vare eller service online.

Din digitale markedsføringsstrategi skal tage udgangspunkt i din målgruppe, og hvor denne er til stede online. Det kan vi hjælpe dig med at finde frem til! Med en bred erfaring inden for digital markedsføring kender vi godt til de populære digitale kanaler som Facebook, Instagram, LinkedIn, Google og YouTube. Vi kan guide dig til, hvordan du gør bedst brug af dit markedsføringsbudget på disse kanaler. Ligesom vi også kan udføre arbejdet for dig. Det er helt op til dig. Men som udgangspunkt sætter vi os altid sammen og kommer helt ind til benet af, hvem din virksomheds målgruppe er.

Er du allerede i gang med at annoncere online og dele dit indhold? Men har du mistet overblikket over det hele? Respons2day tager gerne et kig på din nuværende strategi og hjælper dig med at optimere denne, så du kan komme godt videre og få flere konverteringer. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en helt uforpligtende snak om tingene.


Få overblik med en bæredygtig online strategi

Hele idéen om at markedsføre din virksomhed online kan virke uoverskuelig. Hvor skal du dele dit indhold? Hvor skal du annoncere? Hvornår skal du gøre det? Hvor ofte? Det giver mening for de fleste mindre eller mellemstore virksomheder at få professionel sparring på dette punkt.

Når vi hos Respons2day udarbejder din digitale strategi, hjælper vi dig også med at udfærdige en marketingsplan, som du kan overholde. Ud fra dit marketingbudget, den tid du har på hånden, og meget mere kan vi sammensætte en bæredygtig plan, der giver dig et godt overblik.

Vil du have os til at stå for alt fra planlægning til eksekvering? Så er det også en mulighed. Vi sørger dog alligevel for at give dig en plan med godt overblik, så du ved, hvornår dine annoncer kører, og hvornår dit indhold bliver delt. På den måde får du en rød tråd gennem det hele, og du opnår et langt bedre overblik.


Få hjælp til digital marketing i dag

Lyder det dér digital marketing som noget for din virksomhed? Giv os et kald! Så tager vi en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med en holdbar strategi, der giver konverteringer på bundlinjen.

Vi kan også hjælpe dig med at skabe overblik, forståelse, kvalitet og økonomisk værdi i din digitale markedsføring. Via rådgivning og eksekvering skaber vi konvertering og resultater. Start med en uforpligtende snak.