Anbefaler

Med en Anbefaler kan du give dine online besøgende overblik og viden 0m dine produkter på en sjov og begavet måde. Samtidig er det et effektivt værktøj til at generere trafik og interaktivitet, opsamle nye leads og få relevante data om dine besøgende.

Med en Anbefaler finder vi mere eller mindre komplekse sammenhænge imellem de produkter, du gerne vil sælge og dine kunders svar på en række spørgsmål, som vi stiller dem online.

Spørgsmålene præsenteres på en landingsside, hvor den besøgende hurtigt og nemt kan give deres svar. Vi beder eventuelt om et samtykke, før den besøgende får resultatet vist med det samme.

Resultatsiderne kan være helt individuelle eller typebestemte, alt afhængig af dit ambitionsniveau.

Data fra spørgsmålene kan eventuelt samles op sammen med den besøgendes samtykker, og vi kan benytte cookies, så I efterfølgende kan køre retargeting kampagner. Data kan selvfølgelig også benyttes til opfølgende, automatiserede e-mail-programmer.

___

Bestil tilbud på Anbefaler

Andre produkter

Digital strategi

HVAD ER DIGITAL STRATEGI? Først og fremmest kan du få en kort klargøring over det brede begreb. For hvad dækker digital strategi egentlig over, hvad

Læs mere »

42-punkt tjek

Vores populære 42 punkt tjek er målrettet dig, der ønsker at investere i digital marketing, men er i tvivl om, hvordan du skal gribe opgaven

Læs mere »